banner

Noteer alvast in je agenda:

Datum: Zaterdag 25 mei

Tijd: 13:00 – 17:00 uur

Locatie: Tour&Taxis, Havenlaan 86c, bus 209, 1000 Brussel, Koninklijk Pakhuis, gelijkvloers


De site Tour & Taxis is vlot bereikbaar:

Met het openbaar vervoer vanaf station Brussel Noord:

  • 12 minuten te voet (over de nieuwe voetgangersbrug Suzan Daniel)
  • met de gratis Tour & Taxis shuttlebus
  • buslijnen 14, 20, 57, 88

Met de wagen:

  • ondergrondse betaalparking ‘Parking Esplanade’ – Ingang via de Havenlaan.

Zaterdagnamiddag 25 mei ondergaat het Koninklijk Pakhuis (Tour&Taxis) een ware transformatie. Syntra Brussel organiseert dan Syntra'ctive en maakt van zijn opleidingscampus een bruisende creatieve hotspot.

Waarom je zou komen? Om Syntra in actie te zien! Van 13 tot 17 uur kan je een duik nemen in de passies en expertises van onze medewerkers, docenten én cursisten. Niet om vanop de zijlijn toe te kijken, maar om actief en interactief massa's inspiratie en goesting op te doen.

Syntra'ctive is met andere woorden voor een keer niet een klassieke infodag, het is een levende expositie. Bereid je voor om te ruiken, voelen, proeven, en horen wat Syntra te bieden heeft. Ontdek de veelzijdigheid en diepte van ons aanbod: van mode tot fietsen herstellen, van meubels maken tot conceptkunst, van striptekenen tot kapperskunst, van vastgoed tot kruidenleer, en ga zo maar door.

Nog niet helemaal overtuigd? Wat dacht je dan van een exclusieve showcase van onze cursisten soundproducer op het dak van het Koninklijk Pakhuis? Een niet te missen ervaring die je letterlijk naar hogere sferen zal brengen.

En dan vergeten we het belangrijkste nog. Binnenkort neemt Syntra zijn nagelnieuwe ateliers in gebruik in ... Gare Maritime. En jij kan er al een glimp van opvangen! Misschien wordt dat de droomplek waar je volgend cursusjaar je Syntra-opleiding volgt?

Kortom, wat je doel of motivatie ook is - een vak al doende leren, je loopbaan een boost of een nieuwe richting geven, je passie beoefenen, enz. - Syntra'ctive mag je niet missen!

Wil je meer weten over de inhoud van onze opleidingen of wens je praktische informatie over lesdagen, coaching, taalondersteuning, enz., neem dan contact op via info@syntrabrussel.be of 02 421 17 70 en wij beantwoorden al je vragen.

Je kan ons ook contacteren via de knoppen “meer info” of “hou mij op de hoogte”: de verantwoordelijke voor de opleiding neemt dan contact met je op.

Noteer verder ook onze Infodag op 3 september, zowel op campus Ukkel als op Tour & Taxis.