Horeca & Voeding

Horeca & Voeding [8]

Ambachtelijk ijsbereider (zaterdag)

Leer alles over ijs om zelf heerlijk consumptie-ijs, sorbet en prachtige ijstaarten te kunnen maken.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 29/09/2018

Aspirant-sommelier (avond)

Deze opleiding is eerste stap naar het boeiende beroep van Sommelier. Verdiep je op professionele wijze in de wereld van wijnen met een topdocent.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 11/10/2018

Brood- en banketbakker (avond)

Gepassioneerd door brood en patisserie? Word bakker!

Opleiding van 3 jaren

Startdatum 28/09/2018

Brood- en banketbakker (voltijds - PACT)

Word Brood- en banketbakker op 1 jaar tijd, doe massa's werkervaring op en vul dit boeiend knelpuntberoep in!

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 24/09/2018

Foodpairing met wijn (avond)

Met een goede basis theorie en praktijkoefeningen leer je hoe je wijnen en gerechten op een complementaire manier kan combineren.

Opleiding van 2 sessies

Startdatum 22/11/2018

Master in de wijnen van de Languedoc-Roussillon (zaterdag)

Bekom de titel van Master in de wijnen van Languedoc-Roussillon met topdocent Kris Van De Sompel.

Opleiding van 5 sessies

Startdatum 17/11/2018

Restauranthouder - Kok(avond)

Droom je van een eigen restaurant of wil je traiteur worden?

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 12/10/2018

Wijn leren kennen en degusteren (avond)

Leer wijn proeven en je appreciatie op een gefundeerde manier verkondigen. Deze opleiding is een opstap naar de opleiding 'Aspirant-Sommelier'.

Opleiding van 5 sessies

Startdatum 11/10/2018