Horeca & Voeding

Horeca & Voeding [14]

Ambachtelijk chocoladebewerker (avond)

In deze opleiding leer je suiker en chocolade bewerken tot een afgewerkt en kwalitatief hoogstaand product!

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 23/09/2019

Ambachtelijk ijsbereider (zaterdag)

Leer alles over ijs om zelf heerlijk consumptie-ijs, sorbet en prachtige ijstaarten te kunnen maken.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 21/09/2019

Aspirant-sommelier (avond)

Deze opleiding is eerste stap naar het boeiende beroep van Sommelier. Verdiep je op professionele wijze in de wereld van wijnen met een topdocent.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 25/09/2019

Brood- en banketbakker (avond)

Gepassioneerd door brood en patisserie? Word bakker!

Opleiding van 3 jaren

Startdatum 28/09/2019

Brood- en banketbakker (voltijds - PACT)

Word Brood- en banketbakker op 1 jaar tijd, doe massa's werkervaring op en vul dit boeiend knelpuntberoep in!

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 02/09/2019

Brood- en banketbakker (voltijds) Syntra Midden-Vlaanderen

Word Brood- en banketbakker op 1 jaar tijd, doe massa's werkervaring op en vul dit boeiend knelpuntberoep in!

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

IJsbereider-chocoladebewerker (voltijds) campus Sint-Niklaas

Als ambachtelijke ijsbereider ben je de persoon die grond- en hulpstoffen, zoals suikers, melk, drinkwater omzet via een warme bereiding naar verschillende soorten van consump

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Kaasmeester (avond)

Je wil jezelf bekwamen als kaasspecialist? Je wil meer weten over kaasproducten?

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 09/09/2019

Microbrouwer (avond)

Microbrouwerijen zijn hot en hebben een grote toekomst in ons bierland. Onderneem mee!

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 18/09/2019

Restauranthouder - Kok(avond)

Droom je van een eigen restaurant of wil je traiteur worden?

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 23/09/2019

Restauranthouder (voltijds) campus Gent

Deze dagopleiding richt zich naar volwassenen die zich op één jaar tijd willen specialiseren tot restauranthouder.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Slager-spekslager (voltijds) voltijds campus Gent

Als slager - spekslager zorg je ervoor dat gezinnen, restauranthouders en traiteurs in optimale omstandigheden vers vlees en aanverwante producten aangereikt worden.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Sommelier (avond)

Deze cursus bouwt verder op de opleiding Aspirant-Sommelier.

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 17/09/2019

Wijnbouwer - Wijnmaker

Je eigen wijngaard? Start met de juiste kennis.

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 05/11/2019