Horeca & Voeding

Horeca & Voeding [16]

Ambachtelijk chocoladebewerker (avond)

In deze opleiding leer je suiker en chocolade bewerken tot een afgewerkt en kwalitatief hoogstaand product!

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 23/09/2019

Ambachtelijk ijsbereider (zaterdag)

Leer alles over ijs om zelf heerlijk consumptie-ijs, sorbet en prachtige ijstaarten te kunnen maken.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 21/09/2019

Aspirant-sommelier (avond)

Deze opleiding is eerste stap naar het boeiende beroep van Sommelier. Verdiep je op professionele wijze in de wereld van wijnen met een topdocent.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Brood- en banketbakker (avond)

Gepassioneerd door brood en patisserie? Word bakker!

Opleiding van 3 jaren

Startdatum 28/09/2019

Brood- en banketbakker (voltijds - PACT)

Word Brood- en banketbakker op 1 jaar tijd, doe massa's werkervaring op en vul dit boeiend knelpuntberoep in!

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 02/09/2019

Brood- en banketbakker (voltijds) Syntra Midden-Vlaanderen

Word Brood- en banketbakker op 1 jaar tijd, doe massa's werkervaring op en vul dit boeiend knelpuntberoep in!

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Hygiƫneverantwoordelijke in de voedingssector (avond) campus Gent

Je schenkt graag aandacht aan kwaliteit en hygiëne en je voelt je aangesproken tot de voedingssector, dan is een job als hygiëneverantwoordelijke of hygiëneconsulent wellicht

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 17/09/2019

IJsbereider-chocoladebewerker (voltijds) campus Sint-Niklaas

Als ambachtelijke ijsbereider ben je de persoon die grond- en hulpstoffen, zoals suikers, melk, drinkwater omzet via een warme bereiding naar verschillende soorten van consump

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Kaasmeester (avond)

Je wil jezelf bekwamen als kaasspecialist? Je wil meer weten over kaasproducten?

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 09/09/2019

Microbrouwer (avond)

Microbrouwerijen zijn hot en hebben een grote toekomst in ons bierland. Onderneem mee!

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 18/09/2019

Restauranthouder - Kok(avond)

Droom je van een eigen restaurant of wil je traiteur worden?

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 23/09/2019

Restauranthouder (voltijds) campus Gent

Deze dagopleiding richt zich naar volwassenen die zich op één jaar tijd willen specialiseren tot restauranthouder.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Slager-spekslager (avond) campus Gent

Mag het iets meer zijn? Wordt slager en verzeker je toekomst!

Opleiding van 3 jaren

Startdatum 17/09/2019

Slager-spekslager (voltijds) voltijds campus Gent

Als slager - spekslager zorg je ervoor dat gezinnen, restauranthouders en traiteurs in optimale omstandigheden vers vlees en aanverwante producten aangereikt worden.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 23/09/2019

Sommelier (avond)

Deze cursus bouwt verder op de opleiding Aspirant-Sommelier.

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 18/09/2019

1 2