Opleiding van 1 jaar
Kok duaal is een opleiding van het 7de jaar gericht op instroom arbeidsmarkt
In de opleiding kok duaal vervolmaak je jouw kennis, technieken en processen die je in de opleiding Restaurant en keuken heb aangeleerd.
De kok verwerkt ingrediënten door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, creëert gerechten conform bedrijfsformule, denkt mee over de samenstelling van de kaart, stelt technische fiches op, volgt keukenprocessen op, regelt de organisatie van de keuken, verbetert constant de kwaliteit van het werk en de gerechten en beheert de voorraden teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.
Duaal Leren: 1 dag campusleren en 4 dagen werkplekleren
Leerlingen met een diploma secundair onderwijs met een interesse in het beroep van kok.
Competenties uit de opleiding Restaurant en keuken.
Beschikken over de vereiste voorkennis.
Overeenkomst alternerende opleiding
Een bewijs van beroepskwalificatie Kok niveau 4
Opleiding van 1 jaar