Personal shopper en garderobeplanner

Personal shopper en garderobeplanner

Opleiding van 7 sessies

Prijs € 150.00 (incl. BTW)

Start: dinsdag, 07 maart 2023, Campus Ukkel


Ben je reeds kleur en stijlconsulente en wil je nog gerichter je klant begeleiden in het kiezen van de juist outfit en/of een duidelijk overzicht geven over haar/zijn garderobe zodanig dat ze op een economische manier nieuwe combinaties kan creëren? Dan is deze vervolmakingscursus zeker iets voor jou.

Omschrijving

De personal shopper gaat samen met de klant shoppen of neemt het shoppen uit handen van mensen die geen tijd of zin hebben om te winkelen. De personal shopper adviseert mensen die niet weten hoe ze de modetrends van nu kunnen toepassen op zichzelf en voorkomt zo miskopen.

Om de juiste kleding te kopen tijdens het shoppen inventariseert de personal shopper, door middel van een uitgebreide vragenlijst, de wensen van de klant en doet een garderobecheck. De aankopen zijn in harmonie met de persoonlijke stijl van de klant, de levensstijl (professioneel/privé), de overtuigingen (2dehands, duurzaamheid) en het budget.

Programma

Aan de hand van 2 onlinesessies en praktijkoefeningen op de campus + externe opdracht leer je hoe je de klant zijn garderobe dient te visualiseren, te ordenen met de juiste plooi- en opruimtechnieken (synsteem Marie Kondo) zodanig dat je met een overzichtelijke kijk de klant kan begeleiden.

Vandaaruit leer je hoe de huidige kledingcollectie aantrekkelijker kan maken aan de hand van nieuwe combinaties en het gebruik van accessoires.

Je leert hoe je op een effectieve en efficiënte manier je klant kan begeleiden tijdens het uitkiezen van nieuwe outfits. Bij het shoppen met de klant zal al een voorstudie gemaakt worden en er dient steeds rekening gehouden te worden met de kleur-, stijltype, levenstijl en budget van de klant.

Belangrijk: de lessen gaan door op dinsdagavond (op campus Ukkel) van 18u30 tot 22u op:

7, 14, 21 & 28 maart

18 en 25 april

9 mei

Voor wie is deze opleiding bestemd

Deze opleiding richt zich naar mensen die reeds al een vooropleiding kleur en stijl gevolgd hebben.

Toelatingsvoorwaarden

Je dient reeds de modules kleur en stijl gevolgd te hebben.

Docent

Getuigschrift

Bij slagen op de moduleproef ontvang je een modulecertificaat.


Opleiding van 7 sessies

Prijs € 150.00 (incl. BTW)

Start: 07-03-2023, Campus Ukkel