banner

Syntra Brussel pakt uit in Gare Maritime!

Welkom op de mooiste campus van Brussel, waar vakmanschap en techniek centraal staan! Vanaf september kan je de gloednieuwe ateliers van Syntra Brussel vinden in het historische Gare Maritime op de site van Tour & Taxis. We openen hiermee de deuren naar nieuwe lokalen en ateliers, wat zal zorgen voor groei in competenties, skills en carrièremogelijkheden voor onze cursisten.

Waarmee pakken we uit?

Onze opleidingen rond elektriciteit, sanitair, fietshersteller, kapper, mode en duurzame energie zullen binnenkort een thuis vinden in Gare Maritime. Deze ateliers komen er naast onze lokalen die je reeds terugvindt in het Koninklijk Pakhuis van Tour&Taxis: Vastgoed, juwelen, beauty, interieur, data, soundproducer, gaming en concept artist. In Ukkel behouden we wel nog enkele opleidingen, m.n. meubelmaker, florist, herborist, meubelstoffeerder en enkele horeca opleidingen.

De nieuwe ateliers zijn helemaal klaar om jou bij te staan in het waarmaken van je ambities, uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen. En bovendien makkelijker bereikbaar met fiets en openbaar vervoer in onze bruisende hoofdstad.

“Met deze uitbreiding op de site van Tour&Taxis hopen we meer kwaliteitsvolle ateliers te voorzien voor onze leerlingen duaal leren en onze cursisten voor dag- en avondopleidingen. Zo kunnen we meer inzetten op STEM, innovatie en knelpuntberoepen zonder onze focus op ambachten en de creatieve economie te verliezen. We zijn er trots op een inspirerende plek te kunnen creëren waar passie voor het vak, techniek en traditie hand in hand gaan.”
Nicolas Blancquaert, directeur Syntra Brussel

Vanaf september zijn onze opleidingen verspreid over drie locaties:

  • Tour & Taxis Gare Maritime (Picardstraat 11, 1000 Brussel)
  • Tour & Taxis Koninklijk Pakhuis (Havenlaan 86C, 1000 Brussel)
  • Campus Ukkel (Stallestraat 292, 1180 Brussel)

Weet je niet zeker waar jouw opleiding gegeven wordt? Check onze website, stuur ons een mailtje of bel ons op 02/4211770.

Voor meer informatie over onze uitbreiding, infodagen en opleidingen kan je steeds op onze website terecht.
Volg ons zeker ook op Linkedin, Facebook of Instagram

Wij zijn alvast helemaal klaar om uit te pakken. Ben jij erbij?

Onze infodagen in 2024:

25 mei 13u-17u:
Syntra’ctive: een interactieve infodag in het Koninklijk Pakhuis op de site van
Tour & Taxis.
3 september:
Infodag in het Koninklijk Pakhuis op de site van Tour & Taxis én op onze campus in Ukkel.