WERKPLEKLEREN! Elektrotechnisch Installateur

WERKPLEKLEREN! Elektrotechnisch Installateur

 

0 reacties geplaatst

Tags: elektro


Werkplekleren?

De voltijdse opleiding Elektrotechnisch Installateur starten we vanaf september 2016 in een duaal stelsel, we noemen dit een duaal ondernemerschapstraject. Dit wil zeggen dat je het grootste deel van de opleiding zal leren in een erkend leerbedrijf (minstens 60%) waar je praktische werkervaring opdoet. De overige 40% krijg je een basisopleiding op de campus die afgestemd op je ervaringen in het bedrijf.

Op deze manier leer je de reële arbeidscontext in je sector kennen en weet je wat je te wachten staat na de opleiding. SYNTRA Brussel gaat je in dit traject intensief begeleiden.

 

Elektrotechnisch Installateur

Dit is een knelpuntberoep: veel bedrijven zijn op zoek naar dit profiel om hun openstaande vacatures in te vullen. Na deze opleiding kan je aan de slag in een installateursbedrijf. Het grote aandeel werkplekleren zorgt dat je veel werkervaring kan opdoen, waardoor je kansen op de arbeidsmarkt nog vergroten.
Als je ook Bedrijfsbeheer hebt gevolgd, kan je starten als zelfstandige elektrotechnische installateur.

 

Praktische informatie

Extra! Als niet-werkende werkzoekende met een uitkering ingeschreven bij Actiris of VDAB, kan je je uitkering behouden en vrijgesteld worden van werk zoeken gedurende de periode van de opleiding.

 

Meer info? Klik hier!

Heb je interesse in deze opleiding?  Kom langs op onze campus of stuur een e-mail naar franne.mullens@syntrabrussel.be.

Wij hebben ook een Facebook-pagina!


0 reacties geplaatst

Plaats een nieuwe reactie