Horeca & Voeding

Horeca & Voeding [10]

Ambachtelijk chocoladebewerker (avond)

In deze opleiding leer je suiker en chocolade bewerken tot een afgewerkt en kwalitatief hoogstaand product

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 24/09/2018

Ambachtelijk ijsbereider (zaterdag)

Leer alles over ijs om zelf heerlijk consumptie-ijs, sorbet en prachtige ijstaarten te kunnen maken.

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 22/09/2018

Aspirant-sommelier (avond)

Deze opleiding is de ideale opstap voor sommeliers in spe. Leer alles over witte en rode wijnstijlen uit de hele wereld

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 26/09/2018

Brood- en banketbakker (avond)

Gepassioneerd door brood en patisserie? Word bakker!

Opleiding van 3 jaren

Startdatum 28/09/2018

Brood- en banketbakker (voltijds - PACT)

Word brood- en banketbakker op 1 jaar tijd en vul dit boeiend knelpuntberoep in!

Opleiding van 1 jaar

Startdatum 24/09/2018

Focus op Bordeaux wijn (avond)

Verdiep je in één van de meest prestigieuze wijstreken ter wereld, onder leiding van een erkende docent van l'École du Vin de Bordeaux.

Opleiding van 5 sessies

Startdatum 26/04/2018

Foodpairing met wijn

Met een goede basis theorie en praktijkoefeningen leer je hoe je wijnen en gerechten kan combineren.

Opleiding van 2 sessies

Startdatum 09/05/2018

Kaasmeester (avond)

Je wil jezelf bekwamen als kaasspecialist? Je wil meer weten over kaasproducten?

Opleiding van 20 sessies

Startdatum 10/09/2018

Sommelier (avond)

Deze cursus bouwt verder op de opleiding Aspirant-Sommelier.

Opleiding van 2 jaren

Startdatum 17/09/2018

Wijn leren kennen en degusteren (avond)

Leer wijn proeven en je appreciatie op een gefundeerde manier verkondigen. Deze opleiding is een opstap naar de opleiding 'Aspirant-Sommelier'.

Opleiding van 5 sessies

Startdatum 08/05/2018