Masterclass: food & beerpairing!

Masterclass: food & beerpairing!

 

0 reacties geplaatst

Tags: bapas, bier, tapas, beerpairing, foodpairing, bieren, biergerecht, koken met bier


De Beerpairing Academy komt naar SYNTRA Brussel! 

Heb jij plannen om zelf ambassadeur te worden, een Bapas Bar openen of een ander Beer & food concept in de markt te zetten? Dan is deze opleiding de ideale start om je te verdiepen in de fascinerende wereld van beer & food.

 

 

In deze opleiding leer je niet alleen bier & gastronomie op een geloofwaardige manier te combineren, maar ook van A tot Z je eigen evenement te promoten en dit alles vertrekkend van een wetenschappelijk onderbouwde bieranalyse.

Ben je zytholoog, kok, restauranthouder of brouwer, ... en ben je op zoek naar diepgaande expertise over beer & foodpairing, schrijf je dan hier rechtstreeks in. De eerstvolgende Beerpairing masterclass vindt plaats op maandag 17 en 27 september en 1, 8, 15 & 22 oktober, telkens van 18u tot 21u op de campus Ukkel (de campus ligt op de grens bij Drogenbos, op 500m van de Hyper Carrefour Drogenbos).

Snel inschrijven is de boodschap, het aantal plaatsen is beperkt!

>>> Klik hier om naar de inschrijvingspagina te gaan en het volledig opleidingsprogramma te ontdekken.

 

Lange tijd werden gerechten hoofdzakelijk gecombineerd met wijnen. De laatste jaren komt hier gelukkig een kentering in. De Beerpairing Academy leidt hoogkwalitatieve ambassadeurs op, die het gastronomisch potentieel van bier perfect weten te benutten.

De eerste lichting beer & food ambassadeurs studeerde af in juni. De Beerpairing Academy is bijzonder fier en wenst hen, als uithangbord voor ons Belgische cultureel erfgoed veel plezier en succes bij het realiseren van hun bierdromen.

 

Reserveer de data in je agenda en trek je met de professionele lesgevers van SYNTRA Brussel en de Bapas Beerpairing Academy mee op smaakavontuur.

Santé

 

>>> Klik hier om naar de inschrijvingspagina te gaan en het volledig opleidingsprogramma te ontdekken.

 


0 reacties geplaatst

Plaats een nieuwe reactie